Robatech virtual.drupa'da

20 ile 23 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan virtual.drupa’da, e-ticaret satışlarınız ve Book-On-Demand üretiminize yönelik ekonomik ve verimli tutkal uygulama çözümlerimizi sizlere çevrimiçi sunmak için sabırsızlanıyoruz. E-ticaret ürün paketleme sisteminizi maliyet açısından verimli bir uygulama ile nasıl iyileştirebileceğinizi, kargo kutularınızı End-of-Line (hat sonu) paketlemede nasıl güvenilir bir şekilde tutkallayabileceğinizi ve tek baskıda dahi kitap sırtını nasıl hassas bir şekilde yapıştırabileceğinizi öğrenin.

News-virtual.drupa-tr

Yapışkan bantlara kıyasla, doğrudan sıcak tutkal aplikasyonu daha ekonomik ve daha esnektir. Robatech’in kademesiz ayarlanabilen uygulama nozulu sayesinde, gerekli tutkal miktarı otomatik olarak malzeme yüzeyine göre uyarlanarak ayarlanır. Tutkal tüketimi, bu sayede, uygulamaya yönelik olarak azaltılabilir.

Size, End-of-Line (hat sonu) paketlemeye yönelik olarak kargo kutularını yapıştırmak için güvenli ve sürdürülebilir çözümler sunuyoruz. Yeni eritme cihazımız Vision sektördeki en iyi enerji verimliliğine sahiptir ve %99’dan fazla sistem kullanılabilirliği sağlar. Yeni sıcak tutkal hortumu Performa ile birlikte kargo kutularınızı güvenli, hızlı ve uygun maliyetlerde yapıştırabilirsiniz.

Size tanıtmak istediğimiz başka bir çözümümüz daha var: Kitap ciltlemeye yönelik, yumuşak kapaklı kitapların PUR ile yapıştırıldığı yeni Book-on-Demand uygulama çözümü, ilk kitapta dahi mükemmel bir sonuç verir. Nasıl olduğunu görmek istemez misiniz? Virtual.drupa’ya bugün kaydolun. Sizi aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!

YORUMLAR

0 YORUMLAR

Bu yazıyı paylaş